تفریحی که اغلب پنج شنبه و جمعه شبها مردم را به سوی خود میکشاند. حالا سالها از دوران طلایی سینماهای خوش اقبال آن دوره میگذرد. سال هاست که تنها نام کمرنگی از این سینماها در خیابان های پر دود، خودنمایی میکند و گاهی یادآور خاطرات عدهای از مردم میشود.
چرا دولت هیچ موقع بودجهای برای سالن های قدیمی سینما صرف نکرد. سؤالی که همچنان ذهنها را به خود مشغول کرد. یا اینکه تا چه زمانی قرار است این سالن های بی رمق و متروکه همین طور مطلوم باید در شهر خودنمایی کنند و دست اندرکاران سینما راحت از کنار این سالنهایی که دورهای چرخه اقتصاد سینما را میچرخاندند، بگذرند. به همین بهانه با مدیر سینما سروش به گفتوگو نشسته ایم.
سینما سروش در سال 1343 با فیلم بندباز افتتاح گردید. سینما سروش پس از بازسازی کامل با فیلم شهرموشهای2 در سال 1393افتتاح گردید و 3 سالن نمایش اکران فیلمهای به روز سینما را دارا است. هر سه سالن مجهز به پخش دالبی است.این سینما دارای سالن تاتر میباشد. تعداد گنجایش سالن یک 330 نفر، سالن دو 200 نفر و سالن سه 100 است. علی اصغر عاشوری مدیر این سینما معتقد است که تئاترهای کمدی درآمد بیشتری نسبت به فیلمها در سالن های قدیمی دارند.
مدیر سینما سروش درباره وضعیت فروش فیلم های امروز بیان کرد:
متأسفانه در شرایط فعلی مردم توان تماشای یک فیلم در سینما را ندارند. مشکلات مالی به حدی است که سینما از تفریحات مردم خارج شده است. البته همیشه شرایط به یک شکل باقی نمیماند و امیدوارم مردم دوباره با سالن های سینما آشتی کنند. بعضی روزها خیلی سخت است که سالن های سینما خالی هستند.
وی در ادامه با اشاره به بازسازی سالن های سینماهای قدیمی گفت: هزینه زیادی صرف سالن سینماهایی شد که قدمت زیادی داشتند. به عنوان مثال از یک سالن تبدیل به چند سالن سینما شدند. باید سالن های سینما جذب مشتری داشته باشند تا هزینههایی که شده دوباره برگردد.
اگرچه فراوانی پردیس های سینمایی هم دلیل کم فروشی سالن سینماهای قدیمی بوده اما واقعا باید از سوی مسئولان سینما تدابیری اندیشیده شود.
عاشوری در ادامه بیان کرد: متأسفانه بعید میدانم راه حلی برای استقبال از این سینماهای قدیمی وجود داشته باشد مگر اینکه پردیسها مثلا برخی فیلمها را اکران نکنند که عملی نیست. نمیتوان منکر شد پردیسها برای تفریح و فیلم دیدن اقشار مختلف مناسبتر هستند.
با اینکه سینماهای قدیمی واقعا برای مردم خاطره ساز هستند. به همین دلیل است که اکثر سالن های قدیمی سینما ترجیح میدهند در شرایط فعلی تئاترهای کمدی را روی صحنه ببرند. بخشی از ضرر اکران فیلمها که مخاطب ندارند میتواند با تئاترهای کمدی پر شود.
مدیر سینما سروش گفت: تئاتر میتواند هزینه های سالنهای سینما را دربیاورد و این جای خوشحالی دارد. 35سال در سینما کار کردم و دوست دارم همه سینماها رونق بگیرند. پردیسها به خاطر استقبالی که دارند میتوانند سانسها را یک ساعته ببندند و حتی سانس ویژه نیمه شب فیلم اکران کنند، به همین خاطر مشتری در این سینماها ناچار نمیماند که به سینمای دیگری رجوع کند. از این رو باید سینماهای تک سالنی از طرق دیگری به فکر تأمین هزینهها باشند.