کد خبر : 53701 تاریخ : ۱۴۰۱ دوشنبه ۱ اسفند - 13:38
جلوگیری از ورود خبرنگاران به انتخابات دوچرخه سواری پولادگر: قانونی برای ورود خبرنگاران وجود نداشت معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان اجازه حضور خبرنگاران را در مجمع انتخاباتی فدراسیون دوچرخه‌سواری نداد.

به گزارش پایگاه خبری تماشاگران امروز/در این مجمع محمد پولادگر به عنوان نماینده وزارت ورزش و مناف هاشمی به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک حضور داشتند.

محمد پولادگر بعد از انتخابات دوچرخه‌سواری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: انتخابات دوچرخه سواری بعد از حدود ۱۶ ماه سرپرستی و مشکلاتی که داشت انجام شد. در این‌مجمع از ۵۵ نفر اعضای حاضر تنها دو غایب داشتیم. هاشم کندی رأی اعتماد مجمع را توانست بگیرد. دبیر کل کمیته ملی المپیک نیز به صورت وبینار در مجمع حضور داشت. انتخابات ریاست به خوبی برگزار شد و کابینه رئیس جدید هم توانستند رأی اعتماد بگیرند.

پولادگر در مورد محروم شدن خبرنگاران از حضور در مجمع انتخاباتی گفت: طبق کدام اساسنامه بوده که خبرنگاران می‌توانند در مجمع باشند؟ طبق قانون فقط اعضای مجمع می‌توانند در انتخابات حاضر باشند. غیر از آنها هر کسی دیگر بخواهد بیاید تعریف دارد. طبق شرایط خواستیم مجمع طبق روال عادی برگزار شود. زمانی که شرایط عادی بود اجازه دادند حضور داشته باشید.

وی در پاسخ به این سؤال که به ندرت پیش می‌آید این اتفاق رخ دهد و خبرنگاران را به مجمع راه ندهند، گفت: این چیزها در حوزه رسانه عادی است. اینکه به خبرنگار اجازه داده شود بیاید یا خیر عادی است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا در هر انتخابات یک تصمیم متفاوت گرفته می‌شود، گفت: قانون نیست که خبرنگار باشد!

رسول هاشم کندی برای چهار سال به عنوان رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری انتخاب شد. میرابوطالبی و ترابی گودرزی پیش از شمارش آرا انصراف دادند.

به جز هاشم کندی که با ۲۸ رأی رئیس فدراسیون شد، محمد صانعی ۱۴ رأی، افشین داوری ۹ رأی و محمد بابایی ۲ رأی داشتند و آرای حمیدرضا پارسی‌منش صفر بود.

فرید فتاحیان مسئول امور بین‌الملل کمیته ملی المپیک و غفور کارگری رئیس کمیته پارالمپیک نیز در مجمع حضور داشتند.

انکار سینگ دبیرکل کنفدراسیون دوچرخه‌سواری آسیا به عنوان ناظر در این انتخابات حضور داشت. او در مجمع انتخاباتی فدراسیون دوچرخه سواری ایران به صورت آنلاین شرکت کرد و برای دقایقی صحبت کرد. او در مجمع گفت: عذرخواهی می‌کنم که به دلیل مشکلات ویزا نتوانستم به صورت حضوری در این مجمع حاضر شوم. امیدوارم که انتخابات طبق اساسنامه برگزار شود. بعد از انتخابات نیز گزارش مجمع برای ما ارسال می‌شود که آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم. آرزوی موفقیت برای دوچرخه‌سواری ایران دارم.

در ادامه رئیس جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: با تیم کاری مسلطی که دارم محکم‌تر از قبل تلاش می‌کنیم که بحث ایمیل‌های سیاه را خنثی کنیم.

کندی اسدی در پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون دوچرخه‌سواری در جمع خبرنگاران ابتدا در مورد تغییر فامیلی خود بیان کرد: من رسول هاشم کندی اسدی بودم. بالغ بر دو سال است اسم شناسنامه‌ای من به اسدی تبدیل شده است و مربوط به قبل از دوران سرپرستی است.

او در مورد انتخابات گفت: دوچرخه‌سواری فراز و نشیب های زیاد و یک ماراتن سرپرستی را پشت سر گذاشت. انتخابات پرشوری داشتیم. از کاندیداها تشکر می‌کنم تنور انتخابات را داغ کردند و من با رأی قاطع در دور اول انتخاب شدم. امیدوارم با فعالیت‌هایی که انجام می‌دهیم پاسخ اعتماد را بدهیم و مثل گذشته مدال های رنگارنگی کسب کنیم.

هاشم کندی اسدی در مورد اینکه این شائبه مطرح شده است که نمی‌تواند در انتخابات اتحادیه جهانی و کنفدراسیون آسیا کرسی بگیرد، گفت: همان طور که خودتان گفتید شائبه است. من در ۱۷ سالگی ۶ ماه تعلیق داشتم و این مسئله به لحاظ حقوقی قابل دفاع است. قانونی اتحادیه جهانی گذاشته مبنی بر اینکه افراد باسابقه دوپینگ نمی‌توانند کرسی بین‌المللی بگیرند که بعد از سال ۲۰۱۱ اضافه شد و عطف به ما سبق نمی‌شود. در هر صورت چنین محدودیتی هم باشد قرار نیست همه پست‌ها را رئیس فدراسیون بگیرد و افراد شناخته شده دیگری هم هستند.

او در پاسخ به این پرسش که دوچرخه‌سواری نیاز به پول دارد و آیا با پشتوانه مالی وارد انتخابات فدراسیون شده است یا خیر؟ تصریح کرد: همه رشته‌ها نیاز به پول دارند و دوچرخه‌سواری هم مستثنی نیست. حامیان مالی داشتم و با اعضای مجمع جلسه گذاشتند. در اصل باید زمینه لازم برای حضور مداوم و تأثیر گذار حامیان مالی را فراهم کنیم. البته صرفا حضور حامیان مالی مشکل گشا نیست و باید چیزی برای ارائه داشته باشیم چون دوچرخه‌سواری نیاز به ترمیم اساسی دارد.