به گزارش پایگاه خبری تماشاگران امروز/آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا از مردم میخواهد تغذیه خود را بهبود بخشند. این مرکز پژوهشی نکاتی را برای دستیابی بهتر به این هدف ارائه میدهد.
دکتر امی براگانینی سخنگوی این مرکز و متخصص تغذیه و سرطان شناس در رابطه با موضوع فوق میگوید: میوه ها، سبزیجات و غلات کامل مواد مغذی و فیبر غذایی را در اختیار شما قرار میدهند که میتواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان در طولانی مدت کمک کند. خوردن انواع غذاها از همه گروه های غذایی، وعده های غذایی شما را جذاب و سالم نگه میدارد. میوهها و سبزیجات تازه، منجمد، کنسرو شده یا خشک شده همگی آماده سازی وعده های غذایی شما را آسان میکنند.
او توصیه میکند: در هر وعده غذایی نیمی از بشقاب خود را با میوه و سبزیجات پر کنید.
براگانینی همچنین پیشنهاد کرد، صبحها توت های تازه را به ماست کم چرب یا بدون چربی اضافه کنید. برای ناهار یک سالاد کلم برگ سبز تیره بخورید. مقداری اسفناج، کلم بروکلی و کلم را تفت دهید تا برای شام آن را میل کنید.
مصرف بیشتر حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس نیز میتواند به تأمین مواد مغذی سالم و مورد نیاز بدن شما کمک کند. این متخصص پیشنهاد میکند؛ لوبیا سیاه را به املت اضافه کرده و از هویج به عنوان همراه با هوموس برای میان وعده استفاده کنید. یک قابلمه بزرگ سوپ تند یا عدسی نیز میتواند یک شام سالم باشد.
اطمینان از وجود غلات کامل در وعده های غذایی بسیار مهم است. این برنامه میتواند شامل یک کاسه گرم بلغور جو دوسر با میوه های خشک برای صبحانه، یک کاسه جو غلات کامل با مرغ پخته شده برای ناهار و یک رول گندم کامل همراه با شام باشد.
به یاد داشته باشید در حین دنبال کردن این رژیم غذایی، غذاهایی وجود دارد که بهتر است از آنها کم کنید. پیشنهاد میشود که سالاد ماهی تن در زمان ناهار، سینه مرغ کبابی در شام یا خوردن یک وعده غذایی بدون گوشت، مانند پاستا جایگزین گوشت قرمز و فرآوری شده شود. همچنین بهتر است مصرف قندهای اضافه شده و چربی اشباع شده را محدود کنید. این اطلاعات به طور کلی روی بسته بندی بیشتر محصولات غذایی وجود دارد.