به گزارش پایگاه خبری تماشاگران نیوز/آقامیری، درباره برگزاری جلسات مختلف با اساتید دانشگاه و کارشناسان در خصوص فرونشست در تهران، گفت: پدیده فرونشست در تهران و سایر کلانشهرها جدی است که این در نتیجه برداشت زیاد آبهای زیرزمینی و عدم بازه چرخانی آب است که سبب شده زمین به نوعی رطوبت مورد نیاز خود را از دست بدهد.
وی با بیان اینکه به همه اساتید دانشگاه و کارشناسان در این حوزه نامه زدیم که در جلسات شورای شهر تا بتوانیم فکری به حال فرونشست در کشور کنیم، اظهار کرد: دعوت از اساتید تنها مختص تهران نیست؛ بلکه به اساتیدی در اصفهان و همدان و سایر شهرها نیز نامه زدیم که به شورای شهر بیایند تا بتوانیم فکری به حال فرونشست کنیم.
آقامیری با بیان اینکه این مهم از طریق شورای عالی استانها نیز پیگیری میشود، گفت: هفته آینده با اساتید دانشگاه خواجه نصیر، شریف و مسئولان وزارتخانه های نیرو و راه جلسه داریم تا فکری اساسی برای فرونشست در کشور و تهران کنیم.
رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه خروجی این جلسات به مصوباتی ختم میشود، افزود: در شورای شهر تهران حتما مصوبهای در خصوص ممانعت از فرونشست در تهران خواهیم داشت و از طریق شورای عالی استانها این مصوبات را به کلانشهرهای دیگر تسری میدهیم، اما لازم است که پیش از تدوین طرح یا لایحهای، از تجربیات و نظرات همه اساتید دانشگاه و کارشناسان بهره ببریم.
وی با بیان اینکه حدود ۲۲۰ دشت در ایران داریم که در جنوب تهران و دشت ورامین سالانه برای آنها ۳۴ سانتی متر نشست ثبت شده است، گفت: این فرونشست در حالی است که اگر در دنیا سالانه چهار سانتی متر فرونشست ثبت کنند، اعلام شرایط بحرانی میکنند، اما میبینیم با این حجم فرونشست در تهران هیچ اتفاقی نمیافتد و این خطر شهر را تهدید میکند و لازم است همه متخصصان، سازمانها و اساتید پای کار بیایند تا یک مجمع خردورزی تشکیل شود و خروجی آن مصوباتی باشد که تمام ارگانها و شهرداریها به صورت واحد به آن عمل کنند.
آقامیری با بیان اینکه شورای شهر کارهای مطالعاتی خود را آغاز کرده، گفت: ۵ الی ۶ ماه مطالعات میدانی، تحقیقات و جلسات زمان میبرد، اما در نظر داریم در سال آینده تا اوایل تابستان این مهم را به سرانجام برسانیم.